Yritys

Olympiakylän Huolto Oy on asunto-osakeyhtiöiden omistama huoltoyhtiö. Toiminnan tarkoituksena on huolehtia, vanhaa kunnioittaen, Olympiakylän arvokkaasta asuntoalueesta, huomioiden myös suojelumääräykset. Hoidamme ammattitaidolla, asiantuntemuksella ja vuosikymmenien kokemuksella, niin talousasiat kuin kunnostus- ja kiinteistönhoitotyöt.

Olympiakylässä on yli 1000 huoneistoa, pinta-aloiltaan 17 ja 88 neliömetrin välillä. Kannamme vastuun kiinteistöjen huoltotöistä ja peruskorjauksista ja hoidamme pihat ja ulkoalueet. Kaikissa alueen yhtiöissä on tehty putkiremontit.

Toimistomme on lähellä asukkaita ja kokenut henkilökuntamme palvelee joustavasti. Huoltoyhtiön isännöitsijä ja toimitusjohtaja on Eija Maja.

Huoltoyhtiö perustettiin vuonna 1939 jolloin Käpylään alettiin rakentaa Olympiakylää. Alun perin yhtiön tehtävä oli uudenaikaisen asuinalueen lämpöhuolto. Olympiakylän kaukolämpökeskus oli lajissaan Suomen ensimmäinen ja herätti paljon ihailua. Vuonna 1975 Olympiakylän asunnot liitettiin kaupungin kaukolämpöverkkoon ja voimalan piippu purettiin.

Vuonna 1981 huoltoyhtiö sai virallisesti nykyisen nimensä ja toimenkuvansa.